Girona – Real Betis: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.03.31.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 28.
Girona
Teljesítmény:
V N V N V
  • Estadi Montilivi
  • Március 31. 16:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Betis
Teljesítmény:
V V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Harmadik mérkőzésünket a spanyol első osztályból néztük ki. A Girona – mely nagyjából a bajnoki címről már lemondhat, a dobogó második fokáról viszont még nem – hazai pályán fogadja a Real Betis együttesét.

Jelen állás szerint azoknak lett/lesz igaza, akik azt mondták, a Girona ki fog pukkadni. Michelék ugyan még mindig nagyon előkelő helyen állnak, és előkelő helyen fogják befejezni a bajnokságot, de tény és való, hogy elkezdtek vereségeket gyűjteni. Az elmúlt öt fordulóban háromszor is kikaptak, így lecsúsztak a második helyről, és a Real Madrid nagyon elhúzott tőlük.

A Real Betis szintén nincs nagy formában, ők egyhuzamban három buktánál tartanak. Talán Isco visszatérése fel tudja őket pörgetni.

Jöjjön a Girona – Real Betis találkozó!

Girona

A Girona együttese megtorpant. Az elmúlt hetekben három vereséget is begyűjtöttek, melyek közül szerintem egyedül a Bilbao elleni magyarázható meg. A Mallorca és a Getafe elleni 1-0-s meccsek már nem igazán.

A vereségek között azért voltak győzelmeik is Dovbykéknak, megverték hazai pályán a Rayo Vallecanot és az Osasunát is.

Micheléknek szerintem már inkább az ezüstre kell hajtaniuk, a Barca van annyira hektikus – bár nem mostanság -, hogy őket még meg lehessen előzni. És persze azt sem hagyhatják figyelmen kívül, hogy mögöttük ott a Bilbao hat ponttal lemaradva.

A csapattól így is nagy szó, amit elértek, hétről hétre bemutatnak. Nem tudni, mennyire tud ez hosszabb távon kitartani, láttunk már olyat, hogy egy csapat megragadt az élmezőnyben, meg olyat is, hogy egy évvel azután, hogy az első ötben végeztek, már a kiesés ellen menekültek.

Hazai pályán fognak játszani, ami mindenképp előnyös számukra. Ahogy olvashattátok, vereségeiket rendre idegenben gyűjtötték be (utolsó négy meccsüket elvesztették egyhuzamban), otthon viszont nagyon megy nekik. A mérlegük 11-2-1.

A gyengébb teljesítménynek talán a sok sérült az oka. Ezúttal az eltiltott Savio mellett Miguel Gutierrez, David Lopez, Borja Garcia, Yangel Herrera, Ricard Artero, Joel Roca Casalc és Toni Villa nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – E. Garcia, Lopez, Juanpe, Blind – Martin, A. Garcia, Portu – Tsygankov, Dovbyk, Stuani

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.21.LaLiga
real betis
1:1
girona
LaLiga
2023.05.28.LaLiga
girona
1:2
real betis
LaLiga
2022.09.18.LaLiga
real betis
2:1
girona
LaLiga
2019.01.20.LaLiga
real betis
3:2
girona
LaLiga
2018.09.27.LaLiga
girona
0:1
real betis
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Betis

Hasonló cipőben jár a Real Betis is, mint ellenfelük, csak egy kicsit jobban szorít az a cipő. Manuel Pellegrini együttese egyrészt nem dobogós, másrészt pedig ők zsinórban tartanak három vereségnél. Előbb az Atletico Madrid verte meg őket, aztán a Villarreal, végül pedig a Rayo Vallecano.

Igazából egyikre sem lehet ráfogni, hogy papírforma, mert ez a Betis jobb napjain még egy Atletico Madridot is meg tud lepni. Most azonban nem sikerült.

Mivel sorozatban gyűjtik a vereségeket, a hatodik helyről lecsúsztak a hetedikre. Ami pedig már nem jelent nemzetközi kupaindulást jelen állás szerint.

Nem csak emiatt bosszankodhatnak a szurkolók, hanem amiatt is, hogy a Betis a Dinamo Zagreb ellen kiesett az EKL-ből.

Igazán nem mutatnak jól idegenben, mérlegük csak 3 győzelemből áll. Mellette 6-szor ikszeltek és 5-ször kikaptak.

Isco felépült, ő talán újra adhat lendületet a csapatnak, a Rayo ellen már csereként pályára lépett. Igaz, akkor nem tudott segíteni.

Sérültek: Cedric Bakambu, Hector Bellerin, Marc Roca, Marc Bartra, Youssouf Sabaly.

A várható kezdőcsapat:

R. Silva – Ruibal, Pezzella, Riad, Miranda – Rodríguez, Johnny Cardoso – Fornals, Isco, Perez – Willian José

Tippelde

A Girona otthon nagyon jól szerepel, és ha a Betis úgy játszik, mint az elmúlt fordulókban, akkor sok sót nem fognak megenni.

Fő tippek:

1.: Girona győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Isco gól vagy gólpassz

2.: Artem Dovbyk bármikor gólt szerez

3.: Szögletek száma: Over 9,5

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső